zondag 5 mei 2019

Nieuwe naam, vertrouwde gezichten Fysiotherapie Mansier wordt Fysiotherapie Friso

De praktijk van Henk Mansier aan de Alteveerstraat, Fysiotherapie Mansier, is sinds 1 januari 2000 gevestigd in Hoogeveen en staat bij menigeen bekend als een fysiotherapiepraktijk waar je snel en goed geholpen wordt.

Arwin Friso zal per 1 juni 2019 de praktijk overnemen van Henk en voortzetten onder een nieuwe naam: Fysiotherapie Friso.

Arwin is voor veel patiënten van Fysiotherapie Mansier een bekend gezicht, hij werkt daar al ruim een jaar als fysiotherapeut.
Toen Henk te kennen gaf zijn praktijk te willen verkopen, wilde Arwin, na er even goed over na te hebben gedacht, deze kans graag aangrijpen.

Henk: “Ik ga nog niet stoppen met werken, maar ik wil over een paar jaar wel met pensioen dus het werd toch tijd om het stokje over te dragen aan iemand die de praktijk verder kan voortzetten. Toen Arwin aan gaf dit graag te willen doen had ik daar een heel goed gevoel bij.”

De huidige fysiotherapeuten blijven allemaal werkzaam in de praktijk, namelijk Gerda Jongstra (psychosomatische fysiotherapie), Greet Bouwman (algemene fysiotherapie), Arwin Friso (algemene fysiotherapie) en Henk Mansier (algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie).

Henk blijft dus als fysiotherapeut werkzaam in de praktijk, maar zal wel wat uren minder gaan werken. Zijn rol als praktijk-eigenaar wordt overgenomen door Arwin. Een deel van zijn patiënten wordt ook overgenomen door Arwin.

Arwin is een jonge, enthousiaste fysiotherapeut die al enige tijd meedraait bij Fysiotherapie Mansier en gaat met veel energie de praktijk voorzetten.

Hierbij kan hij de komende jaren op de steun en ruime ervaring van Henk rekenen, zowel op het gebied van praktijkmanagement als op het gebied van de behandelaanpak bij patiënten.

De praktijk blijft gevestigd op het huidige adres aan de Alteveerstraat 110a, en bereikbaar onder dezelfde telefoonnummers als voorheen.
Ook via internet en email is de praktijk nog op de bekende adressen bereikbaar (men wordt automatisch doorgestuurd).

De praktijk zal net als voorheen, contracten met alle zorgverzekeraars hebben en hun patiënten op de bekende goede manier kunnen helpen.

Kortom, het begin van een nieuw tijdperk voor de praktijk, waarbij de vertrouwde gezichten blijven!

Print

Theme picker